اگر قصد دارید تا درباره ی ترانزیت، صادرات کالا و واردات تحقیق کنید و یا برای افزایش اطلاعات خود در این زمینه مطالعه انجام میدهید و یا حتی اگر یکی از تجار وارد کننده یا صادر کننده ی کالا به کشور های مختلف هستید حتما تا به حال کلمه ترانشیپ به گوش شما خورده است و با خود فکر کرده اید که ترانشیپ چیست ؟

امروز در این بخش از وب سایت شرکت حمل و نقل بین المللی راه آذین جاده آماده ایم تا به شما کاربران عزیز توضیح دهیم که ترانشیپ چیست و معمولا برای چه مواردی مورد استفاده قرار میگیرد؟

گاهی ممکن است شخص تاجر کالا را وارد کشور نماید و در یکی از گمرکات کشور جهت انجام کار های مرتبط با ترخیص کالا آن کالا ها را تحویل گمرک دهد . اگر مشکلی پیش نیاید به خوبی میتوان کالا را ترخیص و پس از وارد کردن آن به بازار عرضه کرد .

اما گاهی ممکن است بنا به دلایلی انجام امور ترخیص کالا در یک گمرک با مشکلاتی رو به رو شود که بهترین راه حل انتقال کالاها از گمرک فعلی به گمرک دیگری است که ترخیص کالا در آن مشکلی نداشته و امور ترخیص کالا انجام میشود.

کالایی که وارد گمرک می شود با توجه به شرایطی که دارد باید تحت ضوابط خاصی ارسال ، حمل و تحویل گمرک شود تا قاچاق به حساب نیاید بر همین اساس کالا را به صورت ترانشیپ به گمرک جدید منتقل می کنند. ترانشیپ نوعی حمل نقل است که در آن کالا تحت نظر گمرک از یک وسیله حمل نقل ورودی به یک وسیله حمل و نقل خروجی منتقل می شود.

گاهی تجار برای آنکه هزینه های نقل و انتقال مستقیم به کشور دیگری را کاهش دهند و یا تحریم هایی که بر علیه کشور مقصد اتخاذ شده است را دور بزنند مایل اند تا کالای خود را ابتدا به یک کشور دیگر منتقل و سپس با روش ترانشیپ به کشور مقصد منتقل نمایند تا بتوانند کالای خود را به کشور مقصد برسانند.

ترانشیپ امروزه در امر صادرات و واردات کالا تاثیرات بسیاری گذاشته است که از جمله ی آنها روان تر شدن انجام ترخیص کالا ، کاهش هزینه ها و جلوگیری از قاچاق کالا  می باشد.

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
10 / 10
از 1 کاربر
10 / 10
از 1 کاربر